ACTIVITAT D’ESQUÍ DE CICLE MITJÀ, 3r i 4t

És tracta d’una activitat de l’àrea d’educació física que té per objecte iniciar els alumnes en la pràctica de l’esquí en les modalitats de fons i alpí. És una activitat patrocinada per l’Institut Barcelona Esports en el marc del foment de l’esport a Bcn. L’activitat és gratuïta i inclou el trasllat i retorn en autocar fins a les estacions d’esquí, i l’activitat amb monitors.

CALENDARI:

Dies 18 i 25 de febrer, a l’estació de Lles de Cerdanya per practicar esquí de fons. Dies 4 i 11 de març, a l’estació de La Molina per practicar esquí alpí.

HORARI:

La sortida amb l’autocar la realitzarem a les 8,30 h de la plaça Josep Andreu Abelló (camp de futbol). El retorn està previst entre les 17,30 i les 18 h. Es prega màxima puntualitat a la sortida.

Quan arribem a l’estació els alumnes esmorzaran i començaran, es prepararan amb el material d’esquí, i començaran l’activitat amb monitors. Dinaran quan finalitzi l’activitat, i tornarem cap a Barcelona.

Els alumnes d’acollida matinal els recolliran les professores tutores al centre a les 8,15 h i els portaran cap a l’autocar.

ESMORZAR, DINAR…

És important que els alumnes esmorzin abans de sortir de casa. És recomanable fer un àpat sòlid per evitar els vòmits del possible mareig. Ha de portar un altre esmorzar per quan arribin a l’estació, i el dinar de migdia. També una ampolla d’aigua. És molt important que el menjar ho portin en una bossa separat de la roba de recanvi.

EQUIPACIÓ

És recomana que vesteixin una samarreta interior, samarreta de cotó de màniga llarga per sobre, jersei o polar, i un anorac impermeable. Pel que fa als pantalons, en cas que no tinguin pantalons de muntanya impermeables es suggereix que portin pantalons de xandall i, a sobre pantalons de plàstic. També són imprescindibles uns guants d’esquí (ni de llana ni de cotó), un gorro de llana i una braga de coll. També són imprescindibles mitjons gruixuts o dos parells de mitjons. És recomanable ulleres de sol i crema de protecció solar.

És obligatori portar una muda de recanvi incloent-hi roba interior.

TARGETA SANITÀRIA

Cada alumne ha de portar a la professora una fotocòpia de la targeta sanitària abans de la primera activitat (18/02/2015)

PREVENCIÓ DEL MAREIG

Els alumnes que tinguin tendència al mareig es prega consultin amb la seva pediatra i preguin algun remei, per tal d’evitar el mareig durant el viatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>