Anem a la biblioteca Trinitat Vella-José Barbero

Els planetes, els nens i nenes de primer, van sortit a la biblioteca del barri. Ens van explicar una mica com funcionava la biblioteca i perquè es deia Trinitat Vella- José Barbero.

Seguidament la bibliotecària ens va donar llanes de diferents colors i vam pensar que ens transmetia cada color de llana, van sortir coses molt divertides i originals. Però a mesura que cada nen anava dient que li recordava o li transmetia aquell color s’anava formant un embolic de fils, com el monstre de colors. Tot seguit vam escoltar  el conte del monstre dels colors, que prèviament havíem treballat a la classe. Després d’estar molt atents i molt participatius en la lectura del conte. La bibliotecària situava a cada nen en unes illes de contes que ja estaven preparades. Cada illa era d’un color: l’illa de l’alegria tenia tots els llibres de color groc, l’illa de la tristesa tots de color blau i així successivament.

Vam  gaudir d’una estona de lectura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>