Anglès al Parvulari: “1, 2, 3…IT’S TIME TO SPEAK!”

P5 P-5 A P-4 ENGLISHPISSARRAPISSARRA 2
La inclusió de la llengua estrangera en el currículum respon a raons de tipus educatiu, cultural i social. El fet d’iniciar l’ensenyament de l’anglès des de petits pot contribuir al desenvolupament total dels  nens i les nenes, millorarà el coneixement de la llengua pròpia i ajudarà a acceptar amb normalitat altres maneres d’expressar-se i conèixer una altra cultura.

L’objectiu més gran i general a aconseguir amb els nostres alumnes es el d’augmentar la capacitat comunicativa en acabar l’ensenyament obligatori.

Per tant, fent referència a la metodologia a utilitzar, serà bàsicament aquella destinada a treballar la competència oral, primer escoltant i després parlant, ja que en un primer moment sabem que els alumnes entenen molt més del que són capaços de produir.

Les activitats basades en rutines es combinaran amb activitats variades, curtes i molt visuals. L’ús de cançons, rimes, jocs orals, representacions teatrals i endevinalles serà constant a l’aula. En aquestes activitats, la temàtica i el vocabulari que s’utilitzen són totalment significatius i propers als nostres alumnes com ara la família, les joguines, els objectes de classe, els animals…

Per tal d’obtenir un major èxit, l’organització de les classes serà en grup reduït, els desdoblaments seran molt importants per tal de treballar de manera  més satisfactòria l’expressió oral. Així podrem assegurar un millor ritme de treball, més oportunitats de participació pels alumnes i un major control i dedicació individual per part de la mestra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>