CARNAVAL 2014

Per a la Setmana de Carnaval, l’escola Ramón y Cajal es transforma en un impressionant circ, l’’entrada, els passadissos, les classes… tot decorat per l’ocasió. I, a més a més, hi ha preparades tot un seguit de propostes per fer partícips als nens i nenes de l’esperit i la màgia del circ.
L’aventura comença el dilluns, quan els ajudants de Carnestoltes, els passafestes, vindran al centre i ens diran què hem de portar cadascun dels dies de la setmana.

El dimecres la tarda sortirem al pati per rebre a Sa Majestat Carnestoltes i escoltarem ben atents el seu pregó.

El dijous celebrarem el “Dia de la truita”. És el tret de sortida de les festes de Carnaval i, com marca la tradició, tots al pati menjarem i compartirem les truites cuinades per les nostres mares.

I per fi, el divendres, el gran dia! Prepareu-vos pares, mares, avis, àvies, germans, germanes, oncles, tietes, amics… arriba el gran espectacle!! EL CIRC SURT AL CARRER!!

A partir de les 15.30h, tots els protagonistes d’aquest el circ: els domadors amb els lleons, els forçuts, els arlequins i els pallassos, els mags… es passejaran pels carrers del barri perquè gaudiu de les seves actuacions.

No us ho podeu perdre, us esperem!

A continuació es mostra el trajecte que seguirà la rua.

MAPA DE LA RUA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>