Celebrem la tardor!

Al Ramón y Cajal tothom gaudeix molt de la tardor! Com cada any l’AFA ha comprat les castanyes, i un grup de mares hem col·laborat i ens ho hem passat súper bé tallant-les i preparant-les pel seu viatge al Forn de la Trinitat. Allà les han torrat i després els de sisè les han repartit a tots els nens i nenes, a la tarda, abans de sortir de l’escola. Mmmmmm! Són boníssimes!

També han vingut dues castanyeres d’allò més simpàtiques i l’AFA ha fet fotos, individuals i grupals, per tenir un bon record d’aquest dia. Dilluns podrem comprar les fotos que han fet… Què bé! Els més petits anaven vestits per l’ocasió, súper guapus!

Mireu, mireu! Les castanyeres s’han fet una foto amb les monitores del menjador, que anaven vestides de katrines perquè també s’acosta Halloween! La tardor està plena de colors i celebracions.

Els passadissos de l’escola també s’han decorat amb fruits de l’estació: mangranes, fruits secs, moniatos… Vine a l’escola, que aquí tot mola!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>