CONCURS LITERARI DE JOCS FLORALS 2015

Com cada any a l’escola hem celebrat el CONCURS LITERARI DE JOCS FLORALS on totes les classes de Primària han participat amb diversos escrits en les modalitats de POESIA (1r, 3r i 5è) i de PROSA (2n, 4t i 6è).
Cal dir que triar un sol guanyador/a per classe ha estat veritablement molt difícil pel jurat. Una vegada més volem felicitar a tots els i les nostres alumnes per haver participat i desitjar-los més motivació i ganes de fer-ho millor cada any.

La cerimònia es va fer al Centre Cívic i cada guanyador/a va ser convidat a pujar a l’escenari a llegir la seva obra davant de tots els nens i nenes de Primària. D’aquesta manera, tots els assistents van poder gaudir de la qualitat dels textos.

Aquí us mostrem el PowerPoint que vam emprar en la presentació del certamen i on hi trobareu els escrits originals i el noms dels guanyadors i guanyadores.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>