Dijous gras

El mes de febrer els nostres fills i filles van sortir a fer la rua de l’escola pels carrers del barri disfressats d’animals en perill d’extinció. És una bona manera de gaudir d’un carnaval amb contingut i de pensar-hi en el planeta col·lectivament. Estaven tots súper guapus!! I van desfilar tots els koales, els elefants, els jaguars, els tucans, etc etc per tot el barri, omplint-lo de color i alegria. Va ser una festassa compartida amb les altres escoles.

Tot s’ha de dir, que tota l’escola va fer un passeig pel barri amb moltíssima energia, i és que dijous es van atipar de truita! És tradició celebrar dijous gras, i com sempre agraïm al Forn de la Trinitat el pa i les truites. I donem les gràcies també a les mares que van ajudar a organitzar-ho perquè sense elles no hagués estat possible! Visca el carnestoltes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>