El beisbol, fa per tu!

Els alumnes de CS vam tenir la sort de poder anar al Camp de beisbol Pérez de Rozas de Montjuïc el 21 de novembre. Els nostres monitors van ser els millors: ELS MATEIXOS JUGADORS DE L’EQUIP PROFESSIONAL del Club Beisbol Barcelona!! Sabieu que van guanyar la Liga Española de Béisbol el 2012? Doncs sí, a la División de Honor. I sabeu quin equip és el que poseeix més títols? El CB Viladecans amb 21, seguits del Real Madrid amb 10.
Allà vam fer tallers de com ser un bon “catcher” sense perdre la pilota a mig camí; de  com donar-li amb el bat sense desesperar-nos; fer de “pitcher” llençant la pilota recta i no a l’altra banda del camp; i assajar diferents arribades a la base per tal de no ser eliminat… Ara agafem forces amb l’entrepà perque s’acosta el….PARTIT!!!! Molt divertit, didàctic i un treball en equip on cadascú té la seva funció però en sintonia amb la resta. Ens hem adonat que hi ha grans valors en aquest esport: solidaritat, esforç, cooperació, disciplina, tolerància, respecte.

I després de tant fer esport…un bon dinar! Però entre mossegada i mossegada vam aprofitar a córrer d’allò més a la plaça ja que feia molt de frrrrrreeed…

Una sortida en què tant 5è com 6è la recordarem com a única no només pels cruiximents (agujetas, en castellà) del dia següent sino perquè vam compartir una gran estona amb professionals del beisbol.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>