El Carnaval dels més menuts

La setmana de Carnaval per als més menuts de l’escola ha estat intensa, però molt divertida!
Tot va començar dimarts, de bon matí. Els nens i nenes de P5, a la classe de psico, es van disfressar de pirata, metge, pallasso, fada… Després de jugar una estona amb les disfresses, vam decidir filmar unes pel·lícules on cadascú interpretava el seu personatge.

Per la tarda, vam sortir al patí per escoltar el pregó del Rei Carnestoltes i ballar una estona amb unes cançons de Carnaval la mar d’animades.

El dimecres havíem de complir les consignes del Rei Carnestoltes. Tots havíem de venir a l’escola amb una perruca al cap i un davantal de cuina. Estàvem molt guapos i guapes!! I, per celebrar-ho, una gran festa a la classe de P4 amb bona música i molt de ritme.

L’endemà les consignes eren unes altres: tots amb la roba del revés i unes ulleres de sol. La veritat que ens quedava força bé aquest “nou estil”.

Per la tarda, vam celebrar el Dijous Gras i vam sortir novament al pati però, en aquest cas, per menjar truita i botifarra. Estava tot boníssim!! En acabar, vam jugar i ballar una estona amb les nostres mestres i els companys i companyes de l’escola.

Per últim, divendres, el GRAN DIA!! Quins nervis!!

Per la tarda, havíem de sortir pel barri amb la resta de les escoles per ensenyar a tothom les disfresses que havíem preparat. Totes les disfresses eren de personatges de conte. Nosaltres, els més petits, anàvem dels Músics de Bremen.

Abans però, per assajar com fer-ho, els nens i nenes de P3 ens vam posar unes disfresses que hi havia a l’escola i vam pujar a les classes de cinquè i sisè per practicar-ho. La desfilada va ser un èxit!! Estàvem preparats per afrontar el gran repte i sortir pel barri.

De la Rua de la tarda, ni parlar-ne. Tots estàveu als carrers per veure-ho. Va ser un èxit rotund!! Quantes risses i quina disbauxa. ENS ENCANTA EL CARNAVAL!!!

 

Perquè pugueu veure algunes de les activitats que us hem explicat, hem elaborat aquest vídeo. No us el perdeu, és super divertit. Arreveure!!

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>