Dibuixem el nostre cos cantant “Nice, nice Christmas”

Aquest any al festival de Nadal de l’escola els nens i les nenes de Tercer cantarem la cançó “Nice, nice Christmas”.Una cançó en anglès que ens va emocionar des del primer dia. La coreografia que hem pogut assajar aquestes últimes setmanes ho està bordant. Teniu la la cançó i la lletra perquè vosaltres ja la pugueu començar a gaudir tan com nosaltres.

I com ens va agradar molt la cançó, hem decidit fer la tapa de l’àlbum del primer trimestre molt divertida amb els nostres cossos cantant la cançó perquè a més, durant tot aquest trimestre havíem treballat els cossos i el moviment a les classes d’Arts&Crafts.

Amb el dibuix guiat d’alguns elements i la nostra pròpia creativitat hem acabat dibuixant el nostre cos. L’hem acabat pintant amb aquarel·les practicant una vegada més la consciència sobre l’aigua en el pinzell de pèl fi, la creació de nous colors amb paleta i la importància de netejar bé el pinzell quan volem canviar-ne a un altre.

Us deixem algunes imatges però el resultat final no el podreu gaudir fins que no ens emportem l’àlbum cap a casa per Nadal.

Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>