Encetem un nou curs!!!

L’estiu s’ha acabat i tots nosaltres tornem a la rutina del dia a dia. A casa, les famílies refan els horaris i l’organització familiar i a l’escola passa el mateix.

Encetar un nou curs sempre ens fa molta il·lusió. Venim descansats de les vacances, i tenim moltes ganes d’engegar nous projectes o bé repetir-ne d’altres que han estat un èxit l’any anterior.

Enguany, a més a més,  ens hem trobat amb una escola nova. Ja feia molt de temps que reclamàvem uns espais confortables i lluminosos. En definitiva, espais amables que generin sensacions de calma, quietud i benestar.

Desitgem que els i les nostres alumnes trobin estones de calma i quietud per a fomentar la reflexió, la concentració, l’atenció…

Ens agrada la idea de que els nostres nens i nenes gaudeixin d’ aquests nous espais. Son espais pensats per a trobar-nos com a casa. De fet hi passem tantes hores a l’escola que és la nostra segona casa.

Pares i mares ja sabeu que l’escola també és per a vosaltres, l’equip educatiu agraeix molt la vostra participació i us encoratgem a continuar col·laborant amb nosaltres.

No sempre es presenta la oportunitat de començar de zero.  Per a nosaltres, l’equip humà i educatiu del centre, aquest nou inici ens permet repensar tot el funcionament de l’escola.

És una porta obert a les noves maneres de fer pedagogia, d’acompanyar els infants en el seu

d’aprenentatge.

Iniciem una nova aventura!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>