ESPAIS D’APRENENTATGE

En que consisteixen els espais d’aprenentatge?

El treball mitjançant els espais d’aprenentatge consisteix, bàsicament, en una manera diferent d’organitzar els alumnes, l’espai i els materials per tal de propiciar i construir un lloc d’aprenentatge que sorgeixi espontàniament. En aquest espai el nen és el protagonista i constructor del seu propi aprenentatge. El paper del mestre és secundari i es basa fonamentalment en organitzar i afavorir aquest aprenentatge. Mitjançant aquesta orientació pedagògica volem que els alumnes participin d’una manera més activa, constructiva i creativa del seu aprenentatge escolar i de creixement com a persona.

Els espais no són de lliure circulació. Un cop els alumnes han escollit l’espai d’aprenentatge al que volen anar s’hi queden fins el final de la sessió.

Els alumnes dels diferents nivells s’interrelacionen lliurement. L’organització dels espais ens permet dissenyar i organitzar entorns d’aprenentatge que recullen els aspectes bàsics de les àrees del currículum d’infantil i primària, tot incidint en el desenvolupament de les capacitats i competències bàsiques.

Aquest trimestre hi ha els espais de metges, cotxes, disfresses, construccions, cosim i cantem, joc simbòlic, laboratori i TAC.  Quines ganes de que arribi dijous a la tarda!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>