FEM ANAR ELS BEE-BOTS

A les classes TAC, els alumnes quart han après a programar Bee-Bots; uns petits robots en forma d’abella. Per fer-ho, hem realitzat una activitat que consta de 3 sessions:
 

Sessió 1: Hem baixat l’aplicació gratuïta Bee-bot i l’hem instal·lat a les Ipads de l’escola. Tot seguit i, després d’explicar el funcionament del Bee-bot hem hagut de superar, amb grup, uns circuits súper difícils.

 

Sessió 2: En grups de 4 alumnes, hem hagut de dibuixar una quadrícula amb uns requadres de 15 cm de costat. Un cop dibuixada, hem marcat l’inici i el final, i dibuixat diferents obstacles per dificultar-li el camí al Bee-bot.

 

Sessió 3: Amb l’ajut dels nostres companys i companyes de la classe, hem hagut de programar el Bee-bot per superar, amb els mínims intents possibles, tots els circuits que vam dibuixar en la sessió anterior. Els intents que hem necessitàvem per completar cada circuit, s’anotaven en una graella per veure, al final, quin grup havia estat el més hàbil.

 

Tot seguit, us deixem un vídeo perquè us feu una idea de l’activitat. Esperem que us agradi!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>