GINYS PER L’EXPRESSIÓ ORAL

Aquest curs, per tal millorar la competència oral dels nostres alumnes, hem desenvolupat un projecte multidisciplinar amb uns elements innovadors anomenats ginys.
Els ginys són uns aparells que ens permeten enregistrar la nostra veu; igual que una gravadora. La seva principal funció és ajudar als nostres alumnes a parlar més i expressar-se millor en veu alta, tant en català, com en castellà, com en anglès. Tot seguit, us ensenyem una fotografia perquè us feu una idea de com són aquests aparells.

IMG_1015

 

El fet que tinguin unes formes atractives i divertides han facilitat que els alumnes es sentin còmodes a l’hora d’enregistrar-se i escoltar-se amb la finalitat d’adonar-se’n de les dificultats que tenen a l’hora de transmetre un missatge oral.

Tot seguit, es mostra el projecte complet amb el seus principals apartats (CB, objectius, continguts, explicació, avaluació…) perquè pugueu consultar-lo.

 

 

Per últim i, com heu pogut veure en el projecte, els alumnes de cicle mitjà van elaborar un Prezi amb algunes de les activitats que es van dur a terme amb els ginys. Aquest programa ens va permetre explicar, amb tot detall, algunes de les activitats que s’havien fet a l’escola. A més a més, per fer-les més clares i entenedores, van adjuntar una sèrie de fotografies i vídeos on apareixen els nens i nenes utilitzant els ginys.

No us la perdeu, va quedar molt bé!!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>