LA CLASSE DE SEGON VIATJA A La Xina

Durant el segon trimestre d’aquest curs escolar, la classe de segon de Primària ha fet un viatge imaginari a la Xina, tot llegint “La reina rodamón a la Xina”.
Hem après un munt de coses molt interessants sobre aquest país tan llunyà, i hem visitat llocs emblemàtics com per exemple la gran Gran Muralla. Ens hem divertit d’allò més amb les activitats proposades per els mestres. Tot seguit,  us convidem a veure el vídeo de la “visita  a la gran Muralla”.

 

 

 

Sabíeu que la Xina és un país amb milers d’anys d’història? Hem provat de menjar amb bastonets però és força complicat. També hem fet una classe de Tai-Xí, no és una lluita ni tampoc un ball però és molt més que la gimnàstica.

Una de les coses que més ens ha agradat de la Xina és la seva cal·ligrafia. Diuen que se la va inventar el ministre d’un emperador, mentre contemplava les petjades d’uns ocells a la neu.

A classe hem escoltat música xinesa i hem après la cançó dels pallassos de la tele “Chinito de amol”.

A més a més hem fabricat fanalets, gerros, ventalls, barrets i dracs.

Ha estat una experiència fantàstica!!!!

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>