Eines Google Apps de l’escola

googlemail-64

Correu electrònic

Gmail ofereix 25 GB d’espai d’emmagatzematge per a cada usuari i un potent filtrat de correu brossa. Tot està allotjat a Google: no suposa cap cost i no hi ha anuncis per als estudiants, els professors ni el personal administratiu.

calendar-64

Calendari

Google Calendar permet als usuaris programar fàcilment activitats, calendaris d’esdeveniments, accions i compartir-los i mantenir-se organitzat.

drive-64

Drive

Guarda-ho tot, comparteix-ho tot. Accedeix als teus arxius des de qualsevol lloc: ordinador PC o Mac, dispositiu Android o IOS  Google Drive et proporciona un lloc únic per accedir a les versions actualitzades dels teus arxius des de qualsevol lloc.

docs-icon

Docs

Crea, edita col·laborativament i comparteix en línia documents de text amb imatges, taules, equacions, diagrames, enllaços i molt més…

spreadsheets-icon

Fulls de càlcul

Amb l’editor de fulls de càlcul pots guardar i compartir llistes, fer el seguiment de projectes, analitzar dades i monitoritzar resultats. Les eines de fórmules, gràfics, filtres i taules et permeten disposar de la informació des de diferents perspectives.

presentations-icon

Presentacions

Amb l’editor de presentacions pots crear vistoses diapositives i inserir vídeos, animacions i transicions. Publica les teves presentacions a la web perquè qualsevol pugui veure-les o comparteix-de forma privada.

forms icon64

Formularis

Els formularis són documents que contenen una sèrie de preguntes. Serveixen per recollir opinions i ajudar a la reflexió i valoració. Els formularis en línia, com els de Google, tenen l’avantatge de poder-se contestar des de qualsevol lloc amb connexió a Internet i a qualsevol hora. Les respostes a les preguntes es recullen automàticament en un full de càlcul i es genera un resum estadístic que es pot consultar en qualsevol moment del procés.

sites-64 (2)

Llocs web

Llocs web de Google és una manera fàcil de crear pàgines web i espais de treball compartits per a projectes de classe. És tan senzill com escriure un document. Es pot començar de zero o triar alguna de les moles plantilles que hi ha.

video-64

Vídeos

Per penjar, compartir i veure vídeos educatius a la xarxa.

drawings-icon1

Dibuixos

Es poden fer dibuixos i gràfics senzills. Cal utilitzar les eines de dibuix, formes predefinides, quadres de text. No es pot fer retoc d’imatges.