REUNIÓ INFORMATIVA DE P3

El passat dimecres 11 de desembre, a les 16.30h, va tenir lloc la reunió informativa per a tots els pares i mares dels alumnes de P-3.

A l’inici, Fernando, el director de l’escola, s’encarregà de presentar tot l’equip de mestres que estaran al costat dels vostres fills i filles durant aquest primer any. També va aprofitar per recordar alguns aspectes de caire més generals com l’horari del centre i la importància de ser puntuals, les tasques dels mestres, les responsabilitats de les famílies. Així com tenir una comunicació contínua amb la tutora del grup, la Rosa, per tal d’estar informat sobre els avenços o dificultats que pugui tenir el seu fill o filla. Tot seguit, fou la Rosa, la mestra responsable del grup, qui aprofundí en altres aspectes més del dia a dia com el funcionament de l’aula, els hàbits que cal que vagin assolint, les sortides…

Per tal de mantenir informats a tots els pares o mares que no van poder assistir a la reunió, hem cregut convenient penjar al bloc de l’escola la presentació que es va utilitzar. En ella, podreu observar els diferents apartats que es van tractar i repassar tots aquells aspectes més importants.

Per últim, també podeu veure el vídeo dels primers dies dels vostres fills i filles a l’escola. No us el perdeu; és una experiència inoblidable.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>