SAINT GEORGE’S DAY DRAWING CONTEST 2015

Com cada any a l’escola hem celebrat el SAINT GEORGE’S DRAWING CONTEST  on totes les classes de Primària han participat amb diversos dibuixos en les categories de DRAGONS (1r i 2n), ROSES (3ri 4t) i  SCENES OF THE LEGEND (5è i 6è) .
Cal dir que triar un sol guanyador/a per classe ha estat veritablement molt difícil pel jurat. Una vegada més volem felicitar a tots els i les nostres alumnes per haver participat i desitjar-los més motivació i ganes de fer-ho millor l’any que ve.

La cerimònia es va fer al Centre Cívic i cada guanyador/a va ser convidat a pujar a l’escenari a recollir el seu premi. Seguidament es va passar un vídeo on tots els participants van poder veure el seu dibuix. Aixì, tots els assistents van poder gaudir de la qualitat dels tots els dibuixos.

Aquí us mostrem el PowerPoint que vam emprar en la presentació del certamen i on hi trobareu els dibuixos i el noms dels guanyadors i guanyadores. També aquí podeu gaudir de la projecció de tots els altres dibuixos participants.

Esperem que us agradi!!!!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>