SORTIDA A LA FÀBRICA DANONE

Dilluns 27 de gener , els nens i nenes de les classes de primer i segon de primària van anar a visitar la fàbrica Danone a Parets del  Vallés. Un cop l’autocar ens va deixar a l’entrada de la fàbrica, en va venir a rebre la Carme, la nostra guia. Ens va portar fins a una sala on ens va explicar  tot el que faríem . Vam veure uns vídeos on s’explicava com es feien els iogurts i quins eren els seus beneficis del seu consum per a la nostra salut.

L’any 1919 es va fabricar el primer iogurt a Barcelona. El seu  inventor li va voler posar el nom del seu fill, Daniel, i com que era el  seu primogènit , també hi va afegir la paraula anglesa “one” que significa “primer”. I així va sorgir el nom de la marca Danone.

Després de veure els vídeos, la Carme ens va donar bates i gorres que ens havíem de posar  per entrar a visitar una part de la fàbrica, en concret la part final de la producció: l’etiquetatge. Ens hauria agradat poder veure el procés d’elaboració concret, però per motius de seguretat i higiene no va ser possible.

Tant bon punt vam acabar la visitar la Carme ens va acompanyar fins a una saleta on  els alumnes van poder dibuixar i pintar etiquetes i també degustar  productes de la marca Danone.

Quan la visita va finalitzar el xofer de l’autocar ens va venir a buscar i vam anar al “Bosc de taules”, un parc molt bonic on vam poder  dinar tots plegats i jugar a moltes coses. Quan ja gairebé era l’hora de marxar,  ens vam apropar a un estany artificial que tenia un pont que el travessava de punta a punta. Quina sorpresa ens vam endur  quan vam veure els ànecs i les tortugues nedant i  fent la seva. I per finalitzar uns senyors molt amables ens van fer una exhibició de com fer navegar ,a tota velocitat, una barca teledirigida.

Va ser un dia ple de sorpreses meravelloses!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>